„Океан от любов“

Театър БХАЛГ взе участие на международния младежки театрален фестивал „Океан от любов“. Между 8-11 април на сцената на Младежки дом в гр. Пазараджик в магията на театъра се потопиха 17 театрални трупи и формации, а зрителите станаха свидетели на 19 отличаващи се едно от друго представления. Всички взели участие във фестивала се срещнаха с различни културни дейци от страната и чужбина, участваха в различни форми на уъркшоп, дискусии и др.

За пореден път „Шоу-лекция за щастие“ бе прието с радост и изключително топли чувства. Екипът на представлението направи запомнящо се изиграване а забавлението и щастието дошли като обратна връзка от публиката бяха показателни.

IIV-тото издание на „Океан от любов“ беше и първи фестивал с участието на Театър БХАЛГ. Неофициален дебют направи Калоян Велинов, а актрисите Теди Русева и Виктория Георгиева изпълняваха функциите на основни организатори, отговарящи за чистотата на изпълнението в технически и художествен план.

В Театър БХАЛГ останахме впечатление от перфектната организация и безупречното провеждане на фестивала. Благодарим за поканата и правото на участие, и с удоволствие и нетърпение ще очакваме и следим бъдещите културни прояви и мероприятия.