Начало на сезон ’18-’19

Начало на сезон 2018-2019г.

Театър БХАЛГ стартира сезона на 23ти октомври. Под прожекторите на Открита арт сцена на Шипка, трупата ще изнесе спектакъла „ФИЛМ“, като това ще е второ представление на заглавието пред публиката в столицата.  Премиерата на 4ти май 2018г мина безупречно добре, и отново на същото място, в същия час „ФИЛМ“-ът на Театър БХАЛГ ще започне със своята нестандартна кино-театрална визия за всеобщите комедийно-драматични социални проблеми.

Дебют ще направи една от най-новите актриси на театъра – Ива Шишманян. Това ще е първа професионална изява за нея и първи стъпки към реализацията, което е и основна цел на частната театрална организация. ​

Официалните партньори на Театър БХАЛГ (Спортен център ПУЛЕВ, POLEDANCE BULGARIA, и печатница Print Stop) за пореден път присъстват на афиша за да напомнят че подават ръка на частния театър, а спортните организации сред тях ще изненадат някои от зрителите с ваучери-награди, част от томбола проведена в края на спектакъла. 

Тези от Вас които не са гледали „ФИЛМ“ – 23.10.18г от 19:30ч. Всички които са имали това щастие, спокойно може да очакват едно различно представление на сцената Арт театър на ул Шипка 34  (РКИЦ).

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest