Между 30ти март и 3ти април за 13та поредна година  се проведе международният театрален фестивал „Океан от любов“. Събитието бе реализирано от Младежки дом-Пазарджик и Община Пазарджик. Програмата включи разнообразни спектакли на 18 детски и младежки актьорски трупи от градовете Пазарджик, София, Пловдив, Варна, Габрово, Кнежа, Сливен и Щип (Македония), като паралелно с представленията се проведоха множество семинари и открити дискусии .

Театър БХАЛГ се включи в международният фест с две заглавия. Познатата на малките зрители постановка „Супер Марио“ по едноименната телевизионна игра бе първото представление, което се изнесе в обедните часове на 1ви април в голямата зала на младежкия дом. Зрителите реагираха и приеха сценичната адаптация изключително позитивно, отбелязвайки изобретателността в направата на декор и реквизит, свежата атмосфера на сцена , актьорска пластика и усет към детския разказ.

Мартин Тасков, Виктория Георгиева, Калоян Велинов и Теди Русева за пръв срещнаха героите си от постановаката  „ФИЛМ“ със зрителите, с което закриха 13тия международен фестивал „Океан от любов“. Макар и първа официална среща с публика, представлението показа  сериозен потенциал и очаква премиерата си, която ще бъде на някоя от откритите сцени в столицата, като се прогнозира да е в най-скоро време. 

Театралните експерти, които разискваха конструктивно спектаклите на Кръглите маси, останаха очаровани и дадоха много висока оценка на представленията на Театър БХАЛГ. Актьорът и режисьор Георги Георгиев-Áнтика, Христо Пъдев и Весела Бабинова  (актьори в театър „Зад канала“) за поредна година бяха в позицията на жури, и бяха повече от непоклатими в професионализма си, обективното си мнение и препоръки. 

Театър БХАЛГ изказва своите огромни благодарности към организаторите, и към всички замесени в осъществяването на културното събитие. В участието за втора поредна година лесно може да се открои израстването не само в посоката на качеството, но и в тази на организацията. Благодарим  на директорът на Младежки дом-Пазарджик Инна Церовска за гостоприемството и отправяме своите адмирации за нейния професионализмъ  и отдаденост.