Дългоочаквано, малко преди коледните празници стана факт и последната премиера на Театър „БХАЛГ“ за 2016г. „Шоу-лекция за щастие“ събра над 270 души в салона на кино-театър „ОСВОБОЖДЕНИЕ“, въпреки студения дeкемврийски ден от средата на седмицата. Премиерата започна с едноминутно мълчание в памет на жертвите и знак на съпричастност към трагедията в с. Хитрино.
Още от първите минути на сцената, актьорите Калоян Велинов, Мартин Тасков, Златко Христов и Александър Цветковбяха посрещнати от вълна от приветливо настроение, а овациите и топлите реакции на публиката равномерно се разпределяха от началото до края на шоу програмата.
Коментарите на зрителите в никакъв случай не си противоречат. Свидетелите на събитието останаха приятно изненадани от оригиналността на представлението, прекрасната актьорска игра, огромното количество хумор поднесен със специфичен финес, разтърсващите послания докосващи най-чувствителните струни на човешката душа, аудио-визуалните решения, които сформират колоритната и нестандартна визия на спектакъла – резултат от тежкия и всеотдаен труд на целия екип.
Представлението беше от особена важност и сантиментален характер както за актьорския състав, така и за автора. За пръв път на театралната сцена бяха поставени текстове на Иво Иванов. Актьорите Алекс Петров и Мартин Тасков направиха своя професионален дебют, а Александър Цветков се завърна на сцената като водещ на шоуто, след близо две годишно прекъсване.
Вечерта на 13ти декември ще остане в спомените ни като една много емоционална и изпълнена предимно с ЩАСТИЕ вечер. Пожелаваме още много такива пред талантливия екип, както и пълни салони и нестихващи аплодисменти през новата 2017г.

НА ДОБЪР ЧАС !!!