ФИЛМ

Понякога в живота ни се случват поредица от неочаквани обрати, изненади и странни ситуации. Често когато разказваме за тях слагаме определението „като на филм“. Наистина ли обаче кино логиката е далеч от реалността в която живеем или напротив – вдъхновена е от истински карамбол от неочаквани събития в действителността?
Главният герой /Илия/ ни разказва свой опит за автостоп до Варна. След дълго чакане на изхода на София, съдбата го среща с Бети, която на пръв поглед печели симпатиите на младежа и дава предпоставки за приятно пътуване към Черноморието. Взаимоотношенията им се развиват противно на очакванията, а по пътя се сблъскват не само с крайни проблеми в общуването, но и с неочаквани и абсурдни ситуации и герои, напомняйки че ничие въображение не може да догони невероятните ситуации, които рисува правдивата реалност на живота. Крайно комичните моменти постоянно препращат Илия към някои от най-епичните сцени и филми на нашето съвремеие, а автостопа се оказва един дълъг път към дълбокия личен и духовен свят на главния герой.
„ФИЛМ“ е от онези необичайни театрални постановки, които леко и елегантно през линията на комедията, задават на зрителя не само обичайните казуси и проблеми на ежадневието ни, но също така задълбават в най-големите екзистенциални въпроси на нашето време
участват: Мартин Тасков, Виктория Георгиева, Теди Русева, Калоян Велинов, Ива Шишманян
режисьор : Але Ксандър
мултимедия: Златко Христов
сценография: Ивайло Христов

Участия до момента:
03.04.2018г. 13-ти Младежки театрален фестивал „Океан от любов“
04.05.2018 – Открита Арт сцена на Шипка (Руски културно-информационен център РКИЦ)
23.10.2018г. – Открита Арт сцена на Шипка (Руски културно-информационен център РКИЦ)
28.02.2019 – Открита Арт сцена на Шипка (Руски културно-информационен център РКИЦ)
26.06.2019 – Открита Арт сцена на Шипка (Руски културно-информационен център РКИЦ)
19.11.2019 – Открита Арт сцена на Шипка (Руски културно информационен център РКИЦ)