Начало на сезон ’18-’19

Начало на сезон 2018-2019г.

Театър БХАЛГ стартира сезона на 23ти октомври. Под прожекторите на Открита арт сцена на Шипка, трупата ще изнесе спектакъла „ФИЛМ“, като това ще е второ представление на заглавието пред публиката в столицата.  Премиерата на 4ти май 2018г мина безупречно добре, и отново на същото място, в същия час „ФИЛМ“-ът на Театър БХАЛГ ще започне със своята нестандартна кино-театрална визия за всеобщите комедийно-драматични социални проблеми.

Дебют ще направи една от най-новите актриси на театъра – Ива Шишманян. Това ще е първа професионална изява за нея и първи стъпки към реализацията, което е и основна цел на частната театрална организация. ​

Официалните партньори на Театър БХАЛГ (Спортен център ПУЛЕВ, POLEDANCE BULGARIA, и печатница Print Stop) за пореден път присъстват на афиша за да напомнят че подават ръка на частния театър, а спортните организации сред тях ще изненадат някои от зрителите с ваучери-награди, част от томбола проведена в края на спектакъла. 

Тези от Вас които не са гледали „ФИЛМ“ – 23.10.18г от 19:30ч. Всички които са имали това щастие, спокойно може да очакват едно различно представление на сцената Арт театър на ул Шипка 34  (РКИЦ).