„Шоу-лекция за щастие“ в кино Люмиер

След като се завърна успешно от международния младежки театрален фестивал в гр. Пазарджик „Океан от любов“, на 18.04.2017г , екипът на „Шоу-лекция за щастие“ изнесе представлението си и пред публиката в столицата. Събитието бе с начален час 19:00ч, и се проведе в реновираната зала на кино Люмиер пред близо 200 души.

Публиката остана очарована а похвалите, овациите и позитивните коментари бяха доказателство за топлата енергия на зрителите.​ Актьорите Мартин Тасков,  Александър Цветков, Златко Христов и Калоян Велинов, се раздадоха до краен предел, като последният направи официално дебют за Театър БХАЛГ.

Освен първо представление за годината, това бе и първата официална проява на „ALE-HOP PRODUCTIONS“ съвместно Театър БХАЛГ. Перфектното взаимодействие между продуцентската къща и административните и техническите служби на кино Люмиер и НДК  потвърдиха  високото професионално ниво и качество на работа на организаторите и изпълнителите на културната проява. 
Театър БХАЛГ изказва своите най-големи благодарности и пожелава на всички замесени в събитието здраве, дълголетие и нестихващи професионални успехи!